Zo fijn dat ik hier bij mezelf kon komen

Ergens was ik mijzelf kwijtgeraakt en in een burn-out en depressie terechtgekomen.
Ik zocht naar een manier om dingen op te lossen in mijn hoofd. Ik piekerde veel en was veel bezig met het verleden. Drie jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Marja. Sindsdien heb ik bij haar iedere keer een gevoel van thuiskomen.

Ik zit nu beter in mijn lijf. Mijn ademhaling is anders. Het is niet in het kort uit te leggen wat Marja doet en hoe daarmee zoveel in positieve zin veranderde. Marja heeft me altijd laten voelen dat ik het waard ben, ondanks dat ik zo aan mezelf twijfelde. Maar dankzij Marja heb ik ontdekt hoe belangrijk en fijn het is om van jezelf te kunnen houden. Dat was de grootste verandering voor mij. Eigenlijk wist ik wel dat het bij mij ontbrak aan liefde voor mezelf. Dat meer liefde voor mezelf veel zou veranderen. Maar tussen weten en het ook echt kunnen voelen zit een groot verschil. Omdat Marja een warm en hartelijk persoon is, bij wie ik me altijd veilig voel, kon ik bij mijn zelfliefde komen. Ik ben dankbaar dat ik Marja heb leren kennen.

Shirly

Meer ervaringen