Mijn zoontje is niet meer bang

Mijn zoontje van 9 had al enige tijd last van angsten. Het leek op verlatingsangst. Naar school gaan werd moeilijk, naar feestjes durfde hij niet meer en bij vriendjes spelen lukte alleen als ik hem erheen bracht. Steeds vaker werd hij belemmerd door zijn angst. Op aanraden van een kennis kwamen we bij Marja terecht. Na een kort gesprek met mijn zoon startte Marja met de behandeling, die bestond uit een combinatie van Bowen en IEMT. Volledig ontspannen lag mijn zoon bij haar op de behandelbank. Hij hoefde vrijwel niet te praten en onderging de behandeling met heel veel rust. Na 4 behandelingen constateer ik dat hij zijn angst helemaal kwijt is. Hij gaat bij vriendjes spelen en zelfs logeren. Hij gaat zonder angst naar school, durft zich veel vrijer te bewegen en voelt veel meer vertrouwen. We zijn ontzettend dankbaar voor deze grote verandering in een hele korte tijd.

Joyce

 

 

Meer ervaringen