Wil jij ook stoppen met roken?

Wil jij ook stoppen met roken?

De nicotine in sigaretten zorgt voor lichamelijke en psychische effecten die verslavend werken. De meeste hulpmiddelen om te stoppen met roken richten zich alleen op de lichamelijke afhankelijkheid van nicotine.

Met hypnose wordt ook de psychische afhankelijkheid bij de wortel aangepakt. Want juist die psychische afhankelijkheid maakt stoppen zo moeilijk.

Hoe werkt hypnose?

Als je onder hypnose bent, ga je sterk focussen op je innerlijke belevingswereld. Zo kom je makkelijk in contact met je onderbewustzijn. In dat onderbewustzijn hebben zich ongemerkt patronen en strategieën gevormd, door allerlei klachten en moeilijkheden in je leven. Je rookverslaving is één van die patronen.

Jouw afhankelijkheid van sigaretten zit diepgeworteld in je onderbewuste. Vanaf het moment dat je begon met roken groeide bij jou de gedachte dat je een sigaret nodig hebt om je bijvoorbeeld te ontspannen, je beter te concentreren of om je gewoon beter te voelen. Terwijl die inmiddels diepgewortelde overtuiging in je onderbewustzijn helemaal niet klopt, want jij kunt echt wel zonder sigaretten. Alleen moet jouw onderbewustzijn dit ook nog gaan geloven. Onder hypnose ben je in staat om dit hardnekkige patroon in je onderbewustzijn te doorbreken. Je kunt dan zelf veranderingen in je onbewuste denkpatronen aanbrengen.

Daarbij is wel belangrijk dat je weet waarom en voor wie je stopt met roken.
100% motivatie is noodzakelijk en een voorwaarde voor succes.

Wil je blijvend stoppen met roken, gezonder leven en veel geld besparen dat nu letterlijk in rook opgaat? Neem dan contact met me op.

Hypnose kan trouwens ook worden ingezet bij tal van andere problemen en ongemakken, zoals overgewicht, stress, een laag zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen, angsten of chronische pijn.

Deel dit bericht

Meer blogs