Daarom wil je genezen

Daarom wil je genezen

Om je gevoelens van pijn te genezen, moet je soms dingen uit het verleden en heden opgeven en vergeven. Hoe moeilijk je dit ook vindt. Deze verandering is nodig om jezelf niet als slachtoffer te blijven zien.

 

Andere mensen vergeven wat ze jou hebben aangedaan vraagt om moed. Maar het zal je ook energie teruggeven die tot nu toe verspild werd in je verbittering en verwonding van wat er in het verleden gebeurd is.

 

Als je pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden gaat zien als uitdagingen voor het heden, zal jou dat energie geven voor de toekomst.

 

Genezen vraagt om veranderingen in je levensstijl, omgeving en relaties. Dat kan beangstigend zijn. Misschien blijf je liever in een wachtstand staan en herhaal je steeds dat je niet weet wat je eraan kunt doen. Maar waarschijnlijk weet je diep vanbinnen wel wat je zou kunnen doen. Echter, je angst om te veranderen houdt je tegen.

 

Die wachtstand geeft je een gevoel van veiligheid, want dat is wat je kent en hebt. Maar de echte veiligheid krijg je pas door stappen te zetten naar positieve veranderingen in je leven. Kom in actie en zorg voor gezonde verandering in je lichaam en denk anders. Want als je lichaam gezonder en energieker wordt, krijgt ook je geest automatisch meer kracht en energie.

Laat het verleden los. Laat een stressvolle baan of ongepaste relatie vallen. Zoek desnoods hulp. Bevrijd alle opgekropte energie uit je lichaam door bewust en vol vertrouwen de verandering aan te gaan. Want dan ga jij pas echt voelen dat je leeft en start je genezing.

Deel dit bericht

Meer blogs