Mijn pijn zat ergens anders

Marja behandelde een aantal keren met succes de pijnklachten aan mijn bovenbeen. Die klachten bleven echter steeds weer terugkomen. Ik ben een fanatiek hardloper, maar rennen lukte dan weer niet meer. Samen met Marja ben ik gaan uitzoeken waardoor die terugval telkens veroorzaakt kon worden. Waarom dwong mijn lichaam mij telkens opnieuw om pas op de plaats te maken? Wat wilde mijn lichaam mij vertellen? Ik ontdekte dat ik in mijn onderbewustzijn niet verder wilde met mijn relatie. Met dit nieuwe inzicht ben ik samen met Marja aan de slag gegaan. Ook mijn partner wilde hier graag aan meedoen. We ontdekten dat we allebei nog oude pijn uit het verleden te verwerken hadden. Door allebei deze pijn onder ogen te zien, ontstond er weer nieuwe openheid en ruimte binnen onze relatie. Alles vond uiteindelijk een plek en sindsdien kan ik weer heerlijk hardlopen.

Guus

Meer ervaringen