Mijn klachten zijn weg. Ik voel me helemaal top!

Ik kwam bij Marja met migraineklachten, misselijkheid, last van mijn benen en onrust. De eerste sessie was al gelijk een eyeopener: Marja bespreekt je klacht, maar door haar manier van vragen stellen bij de intake, ontdekte ik al snel de oorzaak van mijn klachten. Ik vroeg dagelijks veel te veel van mijn lichaam. Dat veroorzaakte mijn lichamelijke klachten en ik kon zeker niet genieten van alles. Samen bekeken we wat ik wilde in het leven en hoe ik dat kon aanpakken. Ik ontdekte dat ik zelf de enige ben die kan veranderen. Marja stelde voor om Bowen-therapie te combineren met hypnose bij onze tweede afspraak. Ze bracht rust en ontspanning terug in mijn lichaam door de Bowen-therapie. Wat een superervaring. Ik had al lang geen rust meer gevoeld. Ik leverde de hele dag topsport. Ik vroeg veel te veel van mijzelf. Met de hypnose-sessie wist Marja ook mijn hoofd in ruststand te zetten. Door mijn onderbewustzijn positieve suggesties te geven, kreeg mijn brein door wat mijn doelen en dromen zijn, zodat ik deze kon gaan realiseren. Daardoor verdwenen mijn klachten. Ik ben mij nu veel meer bewust van waar mijn grens ligt en hoe ik naar mijn lijf moet luisteren. Marja ontzettend bedankt! 

Angela

Meer ervaringen