Meer ontspanning en minder klachten

Mijn huisarts zei dat ik maar moest leren leven met mijn oorsuizingen. Maar ik had er ontzettend veel last van. Het dagelijkse zoemen in mijn oor maakte mij wanhopig. Via een vriendin kwam ik bij Marja terecht. De rust die zij uitstraalt voelde voor mij meteen goed. Na een aantal behandelingen merkte ik al verschil en geleidelijk aan verdween het oorsuizen. Wat een opluchting.

Sindsdien behandelt Marja me regelmatig voor klachten van o.a. hooikoorts en hoofdpijn. Maar zeker ook voor meer ontspanning. Ook heeft Marja mijn zoon behandeld voor zijn huiduitslag en hooikoorts. Daardoor hoeft hij geen hooikoortsmedicatie meer te gebruiken. Hij gaat graag naar haar toe en ontspant dan volledig. De Bowen-therapie heeft op hem dus dezelfde ontspannende uitwerking als op mij. En dat komt zeker ook door de fijne manier van werken van Marja.

Sandy

Meer ervaringen