Makkelijker afvallen en gezonder leven dankzij hypnose

Makkelijker afvallen en gezonder leven dankzij hypnose

Met je gezonde verstand weet je wel dat je te zwaar bent en daardoor lichamelijk ongemak ervaart. Je kijkt misschien wel weg van de gevaren voor je gezondheid, want je weet dat je eigenlijk meer moet gaan bewegen en gezonder en minder moet eten.

Maar in de praktijk blijkt het verschrikkelijk moeilijk om je hiertoe te zetten en het ook nog vol te houden. Alles in jou verzet zich tegen een verandering van jouw leefpatroon.

Hoe kun je dat verzet van jouw lichaam en geest opheffen?
Hoe kun je dat interne gevoel veranderen, dat jou zo tegenwerkt om gezonder te leven?
Wat kun je doen om nu echt en ook blijvend gezonder te leven en de lichaamsvorm te krijgen die jij wilt?

Hypnose gaat je helpen

Tijdens de hypnosesessies krijgt jouw onderbewuste de instructie dat er een maagballon wordt geplaatst. Dankzij die maagballon zul je sneller voldaan zijn en heb je genoeg aan drie kleine maaltijden en eventueel een gezond tussendoortje.

Je onderbewustzijn kent het verschil niet tussen verbeelding en realiteit. Het zal ervoor zorgen dat jij het gevoel hebt dat je genoeg hebt aan minder eten. Je krijgt minder behoefte om tussendoor te snaaien en zegt makkelijker nee tegen extraatjes. Terwijl je gewoon alles mag mee-eten met anderen, kun je kleinere porties nemen. Want je zult ook minder behoefte aan grotere hoeveelheden en ongezonde voeding hebben. Je hoeft niet meer de hele dag met afvallen en eten bezig te zijn.

Met hypnose leert je onderbewustzijn hoe je gezonder eet en meer beweegt. Je lichaam en geest maken het je niet langer moeilijk om af te vallen. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar zo simpel is het als jij echt gezonder wilt gaan leven.

Geen operatie of dieet

Je hebt niets te verliezen, want met deze ‘virtuele maagballon’ hoef je geen echte operatie te ondergaan. De verandering is er alleen in je mindset: je onderbewuste. Je doet het dus op eigen kracht. Daarmee pak je het probleem van ongezond leven dus echt bij de kern aan.

Een virtuele maagballon door hypnose geeft spectaculaire resultaten, zonder de risico’s van een operatie en zonder het gebruik van medicijnen, afslankproducten of een dieet. Het is ideaal voor mensen met diabetes (suikerziekte), omdat het bij hen ook tot een grote verbetering in de bloedwaarden kan leiden.

Leefregels

Maar natuurlijk gelden er ook een aantal leefregels als je echt wilt afvallen. Hypnose is geen toverstaf met een vrijbrief om te blijven doen en laten wat je altijd al deed of achterwege liet. Hypnose helpt je alleen om je beter en makkelijker aan die leefregels te houden. Je houdt je aan dezelfde regels zoals die normaal bij afvallen gelden: minder eten en snoepen, meer bewegen en veel water drinken.

Ik help je heel graag om te gaan afvallen en gezonder te gaan leven met behulp van hypnose. Ik mocht dit zelf ook ervaren, hoe anders het is om met hypnose af te vallen. Bel me maar als je hier meer over wilt weten.

Deel dit bericht

Meer blogs