Ik heb nu zelf de regie over mijn leven

Dankzij Marja leerde ik om zelf weer te gaan voelen. Je hoeft je niet te verstoppen om wat je hebt meegemaakt of wat je is aangedaan. Je hebt altijd een keuze in hoe je zelf verder wil in je leven. Dat laat Marja je inzien. En zij spreekt vanuit levenservaring. Net als iedereen ben je het waard om te leven op de manier die bij je past. Als je daarvan overtuigd raakt, kom je er sterker uit.
Marja reikt je daartoe de hand. Die hoef je alleen maar aan te nemen om begrip en herkenning te vinden.

Ik heb ervaren dat dit zo werkt. Ik ben sterker dan ooit en groei daar nog steeds verder in. Marja heeft bij mij een basis gelegd waarin ik zelf de regie heb, en de mogelijkheid om er iets moois van te maken. Iets dat precies bij mij past. Ik ben daar dankbaar voor en hoop dat meer mensen deze stap in het diepe durven te maken om er sterker uit te komen.

A.W

Meer ervaringen