Hypnose kan Bowen-therapie versterken

Hypnose kan Bowen-therapie versterken

Mijn vakkennis bijhouden en uitbreiden vind ik een voorwaarde om goede zorg te kunnen leveren. Bovendien sta ik altijd open voor nieuwe technieken en inzichten die meerwaarde geven aan wat ik doe.

 

Hypnose is een prachtig hulpmiddel. In overleg met mijn cliënt bereik ik in veel gevallen extra goede resultaten met hypnose. Bijvoorbeeld voor meer diepgang in combinatie met de reguliere Bowen-behandeling.

 

Inmiddels heb ik als gediplomeerd hypnosecoach al prachtige combinaties kunnen maken met Bowen-therapie. Hypnose is een verrijking binnen mijn werk en komt mijn cliënten die dit willen beslist ten goede. Het resultaat smaakt naar meer. Daarom volg ik inmiddels nog een vervolgstudie tot hypnose-expert. Zo kan ik steeds meer zorg op maat leveren, waarbij lichaam, geest, emotie en energie centraal staan.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp

Meer blogs