Hypnose kan Bowen-therapie versterken

Hypnose kan Bowen-therapie versterken

Mijn vakkennis bijhouden en uitbreiden vind ik een voorwaarde om goede zorg te kunnen leveren. Bovendien sta ik altijd open voor nieuwe technieken en inzichten die meerwaarde geven aan wat ik doe.

 

Hypnose is een prachtig hulpmiddel. In overleg met mijn cliënt bereik ik in veel gevallen extra goede resultaten met hypnose. Bijvoorbeeld voor meer diepgang in combinatie met de reguliere Bowen-behandeling.

 

Inmiddels heb ik als gediplomeerd hypnosecoach en hypnose-expert al prachtige combinaties kunnen maken met Bowen-therapie en IEMT. Hypnose is een verrijking binnen mijn werk en komt mijn cliënten die dit willen beslist ten goede. Zo kan ik steeds meer zorg op maat leveren, waarbij lichaam, geest, emotie en energie centraal staan.

Deel dit bericht

Meer blogs