Elke keer een behandeling op maat

Periodiek kom ik bij Marja. Zij stemt de behandeling altijd heel fijn af op wat ik net op dat moment nodig heb. Dat kan eerst een gesprek zijn, maar dan volgt ook altijd een manuele Bowen-behandeling. Soms vult Marja dit aan met andere behandeltechnieken. Het is heel bijzonder hoe dit werkt. Ik vertel haar hoe ik me voel en zij stelt voor hoe ze me daarmee wil helpen. Ze behandelt me altijd heel subtiel. Maar ik ervaar hoe krachtig dit mijn lijf toch weer in balans brengt. Eenmaal thuis merk ik altijd goed wat mijn bezoek aan haar oplevert. Het werkt namelijk positief door in mijn voelen, reageren en handelen in het dagelijks leven. Alles hangt met elkaar samen, en zo benadert Marja ook telkens mijn hulpvraag. Maar ik wacht niet meer tot ik weer vastloop. Ik gun mijzelf nu op tijd deze hulp in mijn balans.

C. Jehae

Meer ervaringen