Zo worden nare ervaringen beter hanteerbaar

Zo worden nare ervaringen beter hanteerbaar

Heftige emoties kunnen je levensgeluk flink in de weg zitten. Je lijkt wel voor je leven getekend door een bepaalde gebeurtenis of situatie. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Net zoals een nare emotionele ervaring aan één moment gekoppeld is, kan die ook op één moment weer worden losgelaten.

IEMT (Integral Eye Movement Therapie) is een verrassend snelle en effectieve therapie om snel sterke, ongewenste emoties te verminderen met een blijvend positief resultaat. Het is een pijnloze, krachtige therapie, waarbij oog- en handbewegingen helpen om vervelende ervaringen los te laten of te verwerken. En als de lading van een emotie af is, wordt de herinnering neutraal. Dat voelt alsof je er afstand van genomen hebt.

Het resultaat van een IEMT-sessie is een gevoel van bevrijding, verlichting en welzijn. Je krijgt zelf weer grip op je gemoedstoestand. IEMT werkt ook als emoties niet in taal kunnen worden uitgedrukt. Zelfs kinderen met nare ervaringen kunnen met IEMT geholpen worden. Vaak combineer ik een IEMT-behandeling met Bowen-therapie en zo nodig met hypnose.

Lees meer over de mogelijkheden met IEMT op www.intenszijn.nl of bel me voor een afspraak.

Deel dit bericht

Meer blogs