Ombuigen naar een fijner, positiever leven

Ombuigen naar een fijner, positiever leven

Soms ligt de diepere oorzaak van een persoonlijk probleem of ongemak ergens in je verleden. Ergens op de tijdlijn tussen nu en je geboorte, of nog langer geleden, maar weet je niet precies waar.

Je hebt die situatie of gebeurtenis misschien onbewust verdrongen of je was te jong om het te zien.

Misschien waren destijds je keuzes in denken, gevoel of handelen voor dat moment wel de juiste, maar zijn ze dat nu niet meer. Toch blijf je in die keuzes of gewoontes hangen, omdat ze bij je zijn gaan horen.

Leren van je leven

Wanneer je onder de juiste begeleiding leert om vanaf een veilige afstand naar jezelf en deze keuzes te kijken, kun je op zoek gaan naar de dieperliggende oorzaak van je probleem. Hoe fijn is het om je bewust te worden van je eigen persoonlijke tijdlijn: de lijn die je verleden, je heden en je toekomst met elkaar verbindt.

Loslaten geeft ruimte

Als je ontdekt op welke plek in jouw tijdlijn bepaalde problemen veroorzaakt zijn, kun je de gevolgen van het ‘nu’ leren ombuigen. Je kunt leren om negatieve emoties of beperkende beslissingen gemakkelijk en moeiteloos los te laten. Voor nu, maar ook voor je toekomst. Je kunt leren zien wat jou kan ondersteunen om je oude of negatieve ervaringen te veranderen in positieve keuzes vanaf vandaag. Hoe heerlijk en fijn is dat? Hoeveel anders wordt jouw toekomst dan? Hoeveel meer ruimte en vrijheid ga je dan ervaren?

Ontspannen naar je toekomst

Graag ga ik deze nieuwe ervaring met je aan. Door middel van een prettige, ontspannende hypnosesessie met Bowen-therapie help ik je de juiste diepgang en ontspanning te bereiken. Laat je verrassen en verwonderen over de inzichten die je krijgt en die jouw leven een stuk makkelijker kunnen maken. Je krijgt een positievere kijk op de toekomst, door je bewust te worden van je eigen levenservaringen, en deze ervaringen ga je gebruiken om je leven op een nieuwe, positieve manier te veranderen.

Deel dit bericht

Meer blogs