Laat jouw energie opnieuw stromen

Laat jouw energie opnieuw stromen

Zolang het verkeer op de snelweg rustig kan doorgaan is er niets aan de hand, iedereen komt dan op zijn bestemming.

Zo werkt dat ook binnen ons lichaam. Als we lichamelijk, geestelijk, emotioneel en energetisch in balans zijn, dan stroomt het ook goed in ons lichaam. Genoeg water drinken kan je hierbij helpen. Is er op één punt een verstoring en komen bepaalde signalen niet door, dan is er een blokkade voelbaar. Een Bowen-move kan dan de helpende hand bieden.

Ook de pauze tussen de moves is van groot belang.  Zo wordt de informatie gedoseerd aan het lichaam aangeboden en krijgt het lijf de informatie ook verwerkt. Je gaat na afloop van een behandeling dan ook weer goed de weg op en dat vind ik van groot belang.

Nieuwe energie

Als ik mijn cliënten met Bowen-therapie behandel, gaat het in hun lijf ook anders stromen. Blokkades worden opgeheven en je krijgt nieuwe energie. Je kunt zelfs hele nieuwe inzichten krijgen over jezelf en je leven. Je gaat je anders voelen en gedragen en dat heeft weer effect op je omgeving, je partner, je gezin en je collega’s.

Zodra je zelf verandert, verandert je omgeving met je mee. Dit gaat meestal heel geleidelijk en vanzelfsprekend. Er ontstaat een andere samenstelling en balans waarin ieder weer zijn draai en plekje mag vinden. Heel vaak pakt dit uitstekend uit. Er kan echter ook een totaal andere match ontstaan met je omgeving, waarin een ander zich niet meer thuis voelt. Dan mag je soms keuzes maken.

Deel dit bericht

Meer blogs