Gebruik je hart als navigator

Gebruik je hart als navigator

Wens je jezelf meer zingeving, vreugde, geluk, rust en vrijheid toe, maar ben je nog zoekende hoe je dit kunt bereiken? Luister dan naar wat je hart je te vertellen heeft. Belangrijk is dat je in beweging komt. Je hart is je innerlijke kompas en wijst je de weg. De sleutel ligt in leren luisteren en erop leren vertrouwen dat je hart altijd weet wat de volgende stap mag zijn, zonder dat je weet wat de eindbestemming is. Want het gaat uiteindelijk om het pad dat je bewandelt en de richting die je gaat.

Het geluk zit niet in het resultaat. Geluk zit in iedere stap die je durft te zetten in jouw richting. Dan komt het geluk van binnenuit en mag het beklijven. Dan ontstaat er ruimte en vrijheid voor weer een volgende stap.

Verander de koers van je leven

Op een gegeven moment kom je op een punt in je leven dat het genoeg geweest is. In je persoonlijke situatie, je gezin of op je werk loopt het niet zoals je wilt. Je gaat op zoek. Je wilt verandering. De weg naar een verandering is zelden een recht pad. Het slingert, kent de nodige hobbels, drempels, doodlopende steegjes. Maar je bent vastbesloten om jouw nieuwe weg te vinden en jouw leven weer meer kleur te geven.

Het moment dat je je eigen pad gaat volgen, is het moment dat je de held (regisseur) wordt van je eigen leven.Ik begeleid je graag op dat pad, zodat je uiteindelijk steeds meer gaat doen wat je diep vanbinnen het liefste doet.

Deel dit bericht

Meer blogs